Jobbar natt igen

Som tur är har jag bara en vaknatt till på schemat, nästa schemaläggning blir det inte en enda utan jag håller mig till jour nätter istället.

Idag fick vi nya kylar och frysar till hela huset 😁😀 Riktigt skönt att få slänga ut allt gammalt rat och stoppa in nytt. Äger ju ett hyreshus tillsammans med 2 av mina bröder och vi gick lös på Elgigantens rea för någon vecka sedan och köpte nytt till alla 3 våningar, nästa repa dit blir det nya spisar och köksfläktar till hela huset och sedan har vi inte något mer att byta ut eftersom vi köpte nytt till tvättstugan också förra året.

Slappar Söndag efter ett gympass :)

Idag ska jag bara ta det lugnt och göra inget alls det som är kvar av dagen, har varit på gymmet på förmiddagen och bränt bort kalorierna jag drack igår ^^

Drinkar är visserligen goda, men det hör inte direkt till det mest nyttiga man kan inmundiga men man måste ju leva också inte tänka nyttigt hela tiden.

Gubben for iväg och jobbade i vanlig ordning, får vara tacksam att han ändå har tid att vara här fredag-söndag morgon för det har han inte alltid haft möjlighet till, egenföretagare har inte direkt lyxen att kunna vara lediga så ofta.

Nu ska jag sjunka ner i soffan och se film nummer 2 av mina nyinköpta Falk filmer, imorgon är det arbetsvecka igen och då har jag inte riktigt samma tid att hinna med sånt.

Ledig Lördag 😊

Varit och flängt med hjärtat och sitter nu och avnjuter ett glas Azti 😀 Ikväll ska vi grilla och sedan till den lokala puben och svinga en bägare eller 2 med vänner som redan satt igång sin jänkare. Vår svarta dam får stå nån vecka till innan hon får sträcka ut däcken på asfalten, sedan väntar en lång härlig sommar för henne ❤